Annons
Annons

Mitt bästa vinglas

Den älskare av glas jag är har jag lyckats samla på mig en mängd olika genom åren. Jag kan erkänna att jag har alldeles för många men känner ändå att jag inte har nog. Märkligt kan man tycka men det är sannerligen något visst med alla vinglas i dess olika form utföranden.

Annons

Semesterbordet

Mia Lindvall_terrassenFoto | Daniella Witte

Tillsammans med mina vänner som varit här på middag i sommar har vi kommit fram till favoritglaset just nu. Vi var rörande överens om att vinsglaset med den slanka formen från Eva Solo gav den bästa känslan och smak till det friska sommarvinet. Skål för det!!

/D

DELA (12)
PINNA (0)

Kommentera

 

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar