Annons
Annons

Inredningsuppdrag för Bonum 55+

Mitt inredningsuppdrag i Bonum´s Våghuset är nu klart och på söndag är det visning för alla som är nyfikna och vill komma och titta. Här kommer en liten förhandstitt.

DW_vaghuset_vardagsrum_matplats_LU(1 av 1)DW_vaghuset_vardagsrum_soffa_LU (1 av 1)DW_vaghuset_vardagsrum_LU (1 av 1)DW_vaghuset_kök_liggande_LU (1 av 1)DW_vaghuset_kök_detalj_LU (1 av 1)DW_vaghuset_sovrum_LU (1 av 1)DW_vaghuset_sovrum_arbetsplats_LU (1 av 1)DW_vaghuset_sovrum_arbetsplats_detalj_LU (1 av 1)DW_vaghuset_gästrum_detalj_LU (1 av 1)Foto | Styling | Daniella Witte

 

Annons

Det är ingen slump att jag valde att jobba med  jordnära färger kombinerat med en och annan blå accent. Inspirationen är tagen från omgivningen där hav, strand och öppna landskap hägrar. Inredningen är från Living och av mig handplockad för den mogna målgruppen 55+ . Grundtanken var att uppnå en sober och skön känsla med hjälp av gedigna materialval och klassiska former som håller livet ut.

Till helgen kommer jag vara i lägenheten när det är visning på Söndag kl 11. Varmt välkomna!

/Daniella

 

DELA (0)
PINNA (1)

12 kommentarer

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar