Annons
Annons

Mitt jobb för Kristina Stark

I sommar fick jag det fantastiska uppdraget att styla och plåta miljöbilder till Kristina Stark´s nyheter för hösten.

KS_stilleben_servis_portfolio

Foto | Daniella Witte för Kristina Stark

I morse var det pressvisning där hennes fina servis-set Still life presenterades. Alla Kristina´s kollektioner är enkla och tidlösa i sin form och så även den här. Setet består av sex delar och finns i klassisk vit men också i en färgad uppsättning.

Annons

Mig tilltalade den extra då jag gillar den kant på tallriken som fint går över i en så kallad skållrik och fortsätter med sina linjer i en slät mugg.

Det här är när enkelheten är som bäst, eller vad säger ni?

 

/D

 

DELA (23)
PINNA (0)

Kommentera

 

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar