Annons
Annons

Mitt jobb för Mateus | Urban Apartment

Efter en lång och rolig arbetsdag i måndags kunde jag och Maria åka till lägenheten, nöjda och glada av det vi åstadkommit. Allt flöt  på enligt planerna vilket kändes härligt. Här kommer några snabba bilder av resultatet.8 Daniella Witte_mateus

Annons

3 Daniella Witte_mateus

5 Daniella Witte_mateus

2 Daniella Witte_mateus

7 Daniella Witte_mateus

9 Daniella Witte_mateus

4 Daniella Witte_mateusFoto | Daniella Witte

Vita väggar målades mörka, utvalda ton i ton med delar av porslinet………… känslan är fortfarande Mateus men något mer ung, maskulin och åtstramad.

I morse öppnade Mateus-gänget glatt upp sina dörrar för att visa pressen sina vår och sommar- nyheter och förvandlingen av showrummet.

Tack för ett fantastiskt och super-inspirerande uppdrag!!

Kram Daniella

DELA (71)
PINNA (0)

2 kommentarer

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar