Annons
Annons

Mitt mål för 2017

Ett av mina mål 2017 är att på riktigt satsa på min hälsa.

Träning är en superviktig del för mig i livet, för att må bra, vara kreativ och inspireras.
Jag har alltid löptränat men nu ska jag ta mig an en för mig helt ny utmaning, att springa ett löparlopp.

Annons

SPRING7

Den 7 maj ska jag springa Run Stockholm. Ett lopp, 5 eller 10 km, som startar i Kungsträdgården och går förbi Slottet, över Riddarholmen, till söders höjder och upp till Skinnarviksbergets topp, med en fantastisk utsikt över Stockholm!

Inte nog med att jag ska springa loppet, jag har också tackat ja till att vara en av inspiratörerna inför loppet. Tveka därför inte att anmäla dig till #TEAMWITTE och möt mig i Kungsträdgården för lite pepp, experthjälp från Salomonrunning och lyckoönskningar. Min anmälningskod #TEAMWITTE ger dig dessutom 50 kr rabatt.

Under våren kommer ni att kunna följa min träningsresa till Run Stockholm den 7 maj. Målet för mig är som all träning att njuta av stunden, få ny inspiration, hälsan och genomföra mitt första lopp. Tiden är därför inte den viktigaste för mig.

Såklart att ni ska hänga på!!

/D

DELA (73)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar