Annons
Annons

Mjuk & stilfull inredning med en finsk avsändare

Efter några helt fantastiska dagar i Barcelona är jag nu hemma igen med grym inspiration och energi. Redan tidigare i veckan hade jag sparat ner den här smakfulla bostaden. Inredd av den finska stylisten Susanna Vento för Kannustalo.

Annons

Mitt urval av bilder föll på den homogena känslan i hur de mjuka trä-beklädda väggarna möter möbler och detaljer i samma ton.

De stora glaspartierna behöver en mjuk övergång. Strukturer och texturer går hand i hand då varje element har sin värdefulla uppgiften för en väl sammansatt helhet i inredningen.

Foto |  Riika Kantinkoski

Ser ni så fint det ljusa, varma träslaget är mot brunröd terrakotta. En hållbar och tidlös kombination som tack vare färgaccenten av terrakottan känns levande.

Jag kommer lägga till den räfflade träväggen i min inspirationsmapp. Grymt snyggt och stilfullt i mina ögon!

Kram Daniella

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar