Annons
Annons

Mjukt formspråk i vardagsrummet

De runda formerna i mitt hem blir fler och en viss elegant lekfullhet växter fram med dem. Jag förtjusas i skulpturala föremål som talar till rummet på ett djupare plan än innan.

Runda bord och pallar i olika storlekar har jag alltid jobbat med. Det ger möbleringen i vardagsrummet en annan flexibilitet. Just nu drömmer jag om det här soffbordet och sen skulle jag vilja komplettera med en större (självklart rund) stillpuff/pall. Kanske en klädd i ljus teddy.

Annons

Foto | Daniella Witte

Min senaste investering till mitt hem gjordes med en total förälskelse. Skulpturen i gips är skapad med varsam hand av den så begåvade konstnären Kristiina Haataja. Liksom följsamma textilier bidrar den nu också till mitt mjuka formspråk som börjar växa fram. Sakta men säkert!

/Daniella

DELA (20)
PINNA (1.13k)

Kommentera

 

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar