Annons
Annons

Mönster & Stänk av Okra

Minns ni den workshop jag hade äran att få vara med på i samband med att Nordsjö presenterade årets färg ”Ochre gold” ?

En reflektion jag fick till mig nu är att min styling inte var helt olik det nya påslakanset jag shoppat på Zara home några veckor tidigare. Lite kul!

Annons

Okratoner i sovrummet

3 Okratoner i sovrummet

2 Okratoner i sovrummetFoto | Daniella Witte

För övrigt tycker jag det kan vara roligt att bryta av med mönster här och där. När jag var på Zara Home i Stockholm föll jag omedelbart för djungeltemat med rosa flamingos och andra fina fåglar. Egentligen inte alls min stil så när jag bäddade upp med det så var det kanske en något skräckblandad förtjusning. Den känslan försvann snabbt, nu  gör det mig bara glad!! 🙂

/D

 

DELA (12)
PINNA (0)

Kommentera

 

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar