Annons
Annons

Mood | Containerhus NO 1

Min följetång fortsätter…

Mitt designprojekt -Containerhusen har nu kommit så långt i sin byggprocess att det snart är dags att börja måla dem invändigt.

Jag har valt att ge alla tre hus varsin personlighet och känsla.

Annons

Först ut är det hus som har fått sin design med inspiration från våra sädesfält här runt gården. När man bor som vi gör får man på nära håll följa fältens skiftningar genom vår och sommar -säsongen vilket verkligen är en fröjd för alla sinnen. Färgerna är mjuka som silke och ändrar sig hela tiden beroende på dem står i morgon -eller kvällsljus…….

1_Mood_sädesfält

Till huset har jag valt en vacker mjuk färg från Jotun Lady som heter Muscotnöt. Den ska vi måla både tak, väggar och snickerier med för ett så lugnt intryck som möjligt. När man inreder på liten yta är ett bra tips att måla allt i samma kulör. Det ger en skön ”oändlig stämning” och skapar utrymmer för mer lekfullhet i detaljerna.

Daniella Witte_mood_Containerhus bygglampa

Fjädrarna symboliserar att jag vill uppnå en inredning som känns viktlös. Fluffigt och härligt!!

Containerhus4 Mood_sädesfält

Foto Daniella Witte

Jag fick frågan hur det kommer sig att vi bygger sådana här hus och vart idén kommit ifrån. Svaret på det är att vi för det första hela tiden har nya projektidéer på G. I bland för många för vårt eget bästa 🙂  Vi har utrymmet här på gården och hyr redan ut några lägenheter, så att utveckla detta föll sig naturligt men vi ville göra något annorlunda.

Gamla byggbodar hade vi spånat på innan men de visade sig oftast vara i så dåligt skick så då gick tankarna över på containrar tillverkade i stål. Helt plötsligt dök ett erbjudande upp på en fest och vi slog till.

Nästa vecka visar jag er min inrednings- idé med hus No 2! 

Se mitt tidigare inlägg här!

/Daniella

 

 

DELA (26)
PINNA (1)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar