Annons
Annons

Moodboard | Snyggt kök i mustiga toner

Moodboard grå

Collage av mig | Bilder via Pinterest

Phu, släpen är nu packad upp till både höjden och bredden. I morgon bär det av på roligt jobb för Ballingslöv kök. Jag ska styla och super begåvade fotografen Marcus Lawett ska plåta. Ett himla spännande samarbete ska det bli, och först ut i morgon är ett stilrent kök klätt i  en mörkgrå snygg lucka som jag har som plan att mjuka upp på mitt lilla vis.

Annons

Det här är mitt moodboard för jobbet. Vi får väl se om det överensstämmer med resultatet när vi är klara 🙂

 

/Daniella

 

 

DELA (1)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar