Annons
Annons

Morgonsolen

Vackraste stunden på dygnet tycker jag är tidig morgon då nästan alla andra sover. Endast fåglarna kvittrar och allt känns väldigt fridfullt.

I morse var jag uppe innan tuppen. Mina åtta timmars sömn gick minst sagt i stöpet när jag vaknade kl 05 med en redan påslagen hjärna i full aktivitet. Jag har mycket framför mig nu och då blir sömnen lite störd.

Annons

Anade att solen gått upp med sitt mjuka morgonsken och såg ingen anledning att ligga kvar. Innan jag satte mig vid datorn och började bocka av mina måsten slog jag på kaffekokaren, trampade i mina flip flop och gick ut för att möta ljuset och klippa några väldoftande syrener. Tänkte buketten kunde vara en mysig stämningshöjare till söndagsfrukosten.

Foto | Daniella Witte

Nu står de där och väntar på att resten av familjen ska vakna. Fram till dess jobbar jag på för sedan vill jag njuta av det härliga livet ute och att det är söndag förstås.

Ha en skön söndag ni med!

/D

DELA (21)
PINNA (0)

2 kommentarer

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar