Annons
Annons

Mörkt, historiskt och vackert

Mitt i centrum av Köpenhamn ligger den här lägenheten i ett hus från 1700-talet. Med mycket historik bevarat har inredaren Charlotte Stilling Piper och hennes man skapat ett spännande boende där det mörka tar över på riktigt. Fascinerande!

Annons

stue-dr-bolig-inspiration-jpg2 Dark interior_Photo Kira Brandt

Jag gillar de sköna övergångarna från mörkaste svart/brun till grått, natur och vitt. Elefantbilden hör inte hemma i detta hem men den är tagen av samma fotograf.  Jag tyckte den passade så fint in här och kunde inte låta bli att lägga till den. Tänk er motivet som en överdrivet stor tavla på en av väggarna. Så fint!

sovevrelse-stue-bolig-inspiration-jpg1 Dark interior_Photo Kira Brandt

Kaminen är klädd med en vacker grön kakel och är som ett smycke i rummet. Moderna klassiker gör sig som bäst i ett hus med historisk karaktär.

kkken-bolig-inspiration-jpg

Foto | Kira Brandt för Bo Bedre

Från den mörka världen öppnar sig ett ljust och fräscht kök upp som en perfekt kontrast. -För glöm inte att mörker alltid behöver ljus och tvärt om. Allt handlar om balans för en trivsam och skön känsla i ett hem!

Ha en fin helg nu!

Kram D

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar