Annons
Annons

Mörkt, ljust eller mittemellan?

grågrå-5

grågrå3

grågrå-6

grågrå-1

grågrå-2

Design by Maison Hand

 

Jag kommer på mig själv gå och tänka på vilka de perfekta väggfärgerna är. Inte minst till vårt nya sovrum som snart börjar bli klart. Där har vi målat en mörkare grågrön kulör som jag blev väldigt nöjd med. Ni ska få se lite mer kring det nästa vecka.

Annons

Just de mörkare tonerna kommer mer och mer och snart så har vi kanske sagt adjö till allt” vittvittvitt”? Eller så hittar vi en fin och varierad balans mellan ljust och mörkt? Framtiden är svår att sia men jag kommer i mitt hem sträva åt det sistnämnda.

Inspirationen i dag går överhängande i mörk grå med detaljer i vitt. Otroligt vackert men jag är osäker på om jag hade kunnat leva med mörka väggar och golv årets alla dagar.

 

Ha en härlig helg!!

/Daniella

 

 

 

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

 

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar