Annons
Annons

My home magazine | Release

Är i skrivandets stund inne på min fjärde sängliggande dag med influensan. Phu! Därför är det lite fördröjningar här på bloggen.

Precis innan jag blev sjuk var jag uppe en runda i Stockholm för bl.a ett väldigt energigivande jobbmöte, och till kvällen ett trevligt release-party.

Annons

Det var nämligen aftonbladets nya satsning My home som bjöd in till middag för att fira sitt nya pappersmagasin. Ett tjockt och välfyllt inredningsmagasin som finns att köpa i butik nu och några veckor framöver.

EmmaMattsson-09EmmaMattsson-06

Festen ägde rum i lokaler tillhörde Patriksson Communication. Minst sagt imponerande och inspirerande. Två rum i fil hade kvällen till ära blivit snyggt stylade av My Home´s begåvade bloggare Pella Hedeby och Hildur Blad.

EmmaMattsson-01

Upplägget var riktigt bra med mycket tid för mingel innan middagen. Här, jag med Ulrika och Pella.

EmmaMattsson-31

De hade verkligen lyckats få dit en gedigen uppslutning av gäster. Vi var ett gäng på hela 60 personer som alla hade den gemensamma nämnaren Inredning.

Det var vackert dukat i runda former. Till bordet hade jag bl.a My Home´s färgstarka chefredaktör Lena, inspirerande Frida, fantastiska Tina från Ikea och min kära kollega här på Elle Decoration, Anna Malmberg.

EmmaMattsson-54EmmaMattsson-69

Det fanns sannerligen många inspirerande hörn att fotografera denna kväll. Här står fina Sara Widman och fångar ett av dem.

EmmaMattsson-46EmmaMattsson-26

Foto | Emma Mattsson

Till alla inblandade vill jag än en gång säga TACK för en fantastisk kväll!!

/D

DELA (50)
PINNA (0)

Kommentera

 

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar