Annons
Annons

MY STORY

I går hade vi som sagt vår första workshop-dag med Pia Ulin. Vi for upp med buss i bergen och hamnade hemma hos en konstnär med en fantastisk trädgård som vi invaderade under några timmar. Det var trångt att jobba 16 stycken så det gällde att vara snabb om man skulle få sin favoritplats. Jag fann min!!

Annons

Daniella Witte_Still life 1-2Daniella Witte_Still life 3-4 Foto | Daniella Witte

Min story blev skapad kring en platsbyggd diskho som jag gjorde olika stilleben på och kring. Tänkte mig in i en vardag och vad den kunde ha för en funktion under vanlig dag.

Jag tog enkla bruksföremål som rekvisita tillsammans med naturliga fynd som var dämpade i färgen men med lite stänk av violett i. Gillade kombinationen tillsammans med den mörka väggen och det terrakottafärgade kaklet. Osvenskt, mustigt och lagom opretentiöst.

I dag ska vi presentera våra jobb och bli kritiserade vilket känns lite nervöst. Hoppas det blir givande.

Ni måste också kika in hos Kristin och se vilka magiska bilder hon skapade precis vid sidan om mig i går. Missa inte!

Kram D

 

 

 

DELA (26)
PINNA (0)

2 kommentarer

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar