Annons
Annons

Mysig och stilsäker isbrytare

Det är ingen slump att jag i mitt bildarkiv hittar flertalet mysiga soffbilder med det stilsäkra fårskinnet…..

Ga_rdsla_genheten_3_av_1_Fa_rfa_llar_1_av_1_vardagsrum_islandska_farfallarFebruarinyanser (1 av 1)Foto | Daniella Witte

I princip vilken soffa eller fåtölj som helst klär fint i ett isländskt fårskinn. Framförallt så här års då det är den där värmande effekten man vill uppnå men också som den perfekta ”ice breaker´n” mellan skarpa kontraster som svart och vitt. Mysigt, värmande och väldigt snyggt!

Annons

 

| Daniella

 

Mer inspiration med fårskinn.

Ett annat värmande inslag till inredningen.

 

DELA (1)
PINNA (0)

2 kommentarer

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar