Annons
Annons

Nærvær by Norm architects

De lyckas alltid med den perfekta balansen mellan de snyggt minimala linjerna och den där sköna känslan av en omfamnande värme. Jag syftar på Norm Architects som genom åren har gjort en rad hyllade interiörer. Deras senaste projekt, en vinbar & resturang i Köpenhamn med namnet Nærvær.

Annons

.

Den mysiga känslan är skapad genom en mörkare färgsättning på väggar och i möblemang. Generösa träd med sirliga gröna blad gör miljön levande och ger en fin kontrast till den strama och tub-liknande belysningen. Eller hur är lamporna bara så snygga, för att inte tala om fåtöljerna?!

Gillar inslaget av den blodröda väggen som ger inredningen den där överraskande energin.

Foto | Nærvær via April and May

Jag inspireras otroligt mycket av att besöka restauranger som inretts i ett genomtänkt koncept så hit måste jag bara åka så fort tid ges. Kika in här för mer info om stället!

Kan passa på att avslöja att det faktiskt finns en dröm för mig om att bl.a få skapa en restaurang-interiör från grunden. I min värld är vissa drömmar till för att uppfyllas någon gång i livet. Den här är en sådan och jag kommer jobba för att redan nästa år få ta mig an ett sådant uppdrag.

/Daniella

 

DELA (5)
PINNA (0)

Kommentera

 

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar