Annons
Annons

Några sköna gröna

Har tyvärr dragit på mig en dunderförkylning och därför legat sängliggande halva dagen. Med ett par alvedon innanför västen piggnade jag till en stund, masade mig upp, målade en skön grön vägg (Dark Lyon från Nordsjö) och gick loss med lite gröna växter jag handlat hos vår lokala blomsterbutik.

Annons

aggkrukor (kopia)japansk kvistkvist i urna

Foto | Daniella Witte

Sedan innan är jag ju redan helt tokig i lite rödbladiga växter så det det blev bl.a en ljuvlig Juvel-orkidé.

Dessutom den vackraste kvisten jag sett i år, en japansk körsbärskvist med korallröda blommor. Ett klockrent vårtecken, eller vad säger ni?!

Men nu känner jag att förkylningen kommer i kapp. Måste kurera mig under filten igen!!

Kram D

DELA (30)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar