Annons
Annons

När blommor piggar upp

Blommor en fredag kan betyda nystädat eller bara lyx inför helgen som komma skall. För mig betyder just nu blommor en härlig energi till både mig själv och mitt hem när molnen på himmeln är som mest gråa och regnet som mest intensivt.

Annons

Står här utanför ett av våra containerhus där jag just nu jobbar kvällsskift för att de ska bli klara. Väldigt roligt jobb men det tar på krafterna. Känner mig sliten i kroppen då jag fått alldeles för lite timmar sömn de senaste veckorna. Är trots det väldigt positiv och målinriktad. Tänker att det snart är det semester då jag kan ta igen detta med råge. Så skönt det ska bli!

Min favorit-klänning med blommor köpte jag på Zara i vintras. Den piggar upp mig regniga dagar som dessa.

Foto | Daniella Witte

Även i mitt hem friskar en härlig bukett med pioner upp hela mitt vardagsrum just nu. Den fick jag vid midsommar och står sig så fint fortfarande. Det blev så tydligt för mig när jag tog den här bilden hur en bukett med blommor kan göra magi till ett helt rum.

Nu ska jag borra huvudet i datorskärmen. Bilder ska redigeras, varor skickas och offerter skrivas innan det är dags för helg!!

Härliga helgdagar till er! Kram

DELA (24)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar