Annons
Annons

Dukat för frukost

Godmorgon!

I dag har jag dukat upp till en skön vår-frukost i samarbete med Himla. Både duken ,tabletterna och servetterna är i finaste linne vilket gör frukostbordet extra lyxigt så här på en torsdag.

Annons

Himla_dukning 2

Ja, frukosten är verkligen min favoritmåltid. Jag brukar gå upp innan tuppen för att få njuta extra länge över nybakat frukostbröd och mitt goda skåne-rostade kaffe såklart.

Himla_dukning_servetterHimla_dukning_ovanFoto | Daniella Witte

Till den här frukosten valde jag att duka med Himla´s grå,  blå och naturfärgade linnetextilier. Gillar den dämpade tonen på textilierna eftersom de ger en sådan fin kontrast till både keramiken och maten.

Ha en fin dag!

/D

DELA (77)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar