Annons
Annons

När material får nytt liv

När man sett ett material nästan sönder-exponeras blir man rätt trött. Ofta är de både vackra och tidlösa därför tycker man det är så synd när det i många fall inte får komma till sin rätt.

Men så fort materialet hamnar i ett annat sammanhang får det nytt liv igen. Ett liv som det är så väl värt. Som mässing uppåt väggarna i det här badrummet.

Annons

NORM-VEDBAEK-HOUSE-III-aprilandmay-5NORM-VEDBAEK-HOUSE-III-aprilandmay-6

Foto | Via April and May

Tilltalande, inte sant?

Interiören är designad av Norm Architects och fler bilder av hemmet hittar du här.

/D

DELA (12)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar