Annons
Annons

När vi mötte våren hos Mandelmann

Ni har väl inte missat Mandelmanns trädgårdar som just nu går på TV4. Mysigaste programmet på torsdagar kl 21. Missa inte!

Mandelman-1-av-1Mandelman-4-av-1Mandelman-3-av-1

Foto | Daniella Witte

Bilderna är från när vi var där precis i början av säsongen för några år sedan. Verkligen idylliskt i den sköna vårsolen. Fördelen med att besöka Mandelmann så tidigt på året var att vi slapp trängas och stå i kö. Vi var nästan helt ensamma den där ljuvliga helgen och jag minns hur vi bara njöt inne i det fina växthuset. Inte så pjåkigt att möta våren i Mandelmanns trädgårdar, eller vad säger ni?

Annons

Kram D

DELA (96)
PINNA (0)

1 kommentar

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar