Annons
Annons

Närodlat till frukost

1 Odlingglädje i köket

Så här ser min frukostmacka ut just nu. Det är så himla lyxigt med egen-odlad sallad till både frukost och middag. Grödorna kommer från det lilla odlingshuset i fönsterkarmen som jag bara måste tipsa er om.

Annons

2 Odlingglädje i köket3 Odlingglädje i köketOdlingglädje i köket

Foto | Daniella Witte

Hela odlingsprocessen går ut på att så och odla i vatten som hela tiden fylls på underifrån, från en vattenbehållare. Ingen jord som hela tiden torkar ut alltså. Så himla praktiskt!

Odlingshuset har jag köpt på Ikea. Kika mer på den här!

Kram D

 

DELA (10)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar