Annons
Annons

Njutbar inspiration

Presentationen av mina bilder gick fint i dag och jag fick med mig både värdefull beröm och superbra feedback från Pia. Det var också väldigt inspirerande att höra om de andra kursdeltagarnas tankar kring sina bilder.

Annons

MutbarMut bar_stolMut bar_mat

Det var en kul och inspirerande kursdag som jag och Kristin följde upp med ett besök på mysiga och fransk-inspirerande Bar Mut där vi käkade en tidig men grymt god middag.

2_Rekvisita_dag 2

Väl hemma i vår lägenhet packade vi upp lite rekvisita som vi handlat på oss i stan. Den ska jag använda till morgondagens plåtning  som kommer vara i en gammal textilfabrik som ligger i den lite ruffigare delen av Barcelona. Jag får alltid grymt mycket energi av nya location´s så det ska bli grymt spännande att få jobba där i morgon.

BalkongenBalkongen_KristinFoto | Daniella Witte

Skymningen närmade sig och vi kände oss värda en njutbar stund på balkongen innan lite jobb framför datorn. -Jag menar, när kommer man kunna sitta ute så här igen. Hemma i Sverige är det väl höst nu? Nu är det bara att njuta på och insupa så mycket inspiration så mycket det bara går!!

Ja, Barcelona i mitt hjärta. Låta mig få planera in en resa hit snart igen.

Kram kram

DELA (21)
PINNA (0)

1 kommentar

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar