Annons
Annons

November| Black & White

Daniella Witte_Autumn light_blwh_luDaniella Witte_The light over there_LUDaniella Witte_leef life 1

Foto | Daniella Witte

November förknippas vanligtvis bara med mörker. Jag ser månaden snarare som en tid där jag upplever sköna kontraster. Har tolkat den upplevelsen i några bilder som jag valt att göra svart/vita.

November – ett harmoniskt möte mellan ljus och mörker!

/D

DELA (16)
PINNA (0)

1 kommentar

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar