Annons
Annons

Nu är det roliga i gång!!

I dag var våren och hälsade på. Solen sken och det var 13 grader varmt. Direkt efter frukosten kunde inget hindra oss från att gå ut och ta tag i lite roliga projekt. Dom som man så länge har längtat efter att få göra.

Annons

garden jobstalavskiljare

En ny rabatt utanför poolområdet är nu anlagd. Två stora gräsplantor flyttades dit från en annan rabatt och kvar återstår nu det roliga. Att åka till plantskolan och sen slutföra planteringen.

DW_sunbedsFikonrabatt

Solsängarna fick i dag komma ut på sina bestämda platser framför poolen. Härligt!! Och en liten koll om fikonträden fortfarande var vid liv gjordes också. Det var ju ett litet experiment att plantera en hel fikonrabatt, men det verkade faktiskt som om alla mådde bra. Håller tummarna!

olivtrad

Sen tog vi ut alla övervintrade olivträd. De fick lite näring och en rejäl kanna vatten. Om ett par veckor ska jag klippa dem för bästa växtglädje i sommar.

Känns så skönt att vi fått gjort en del sysslor där ute. Det är verkligen nu man känner att allt roligt är i gång 🙂

/D

DELA (40)
PINNA (0)

3 kommentarer

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar