Annons
Annons

Nya detaljer till ”muggen”

I dag har jag grejat med lite allt möjligt, både ute och inne. Känner att vi ligger efter överallt så nu har jag bestämt mig för att ta tag i rum för rum. Lite var dag så blir det nog fint här hemma igen.

Annons

Gästtoaletten fick i dag ett lyft. En hängare till handduken och en liten bricka att samla olika toalett-bra-och-ha-saker….

Daniella Witte_Guest toilett_1

På liten yta har vi ändå försökt att skapa plats. Hyllan som vasken vilar på ger utrymme för sådant som gör en toalett så där trevlig, ni vet. Doftljus och annat lukt-gott!

Daniella Witte_Guest toilett_3Daniella Witte_Guest toilett_5

Den snygga, runda hängaren som Annaleena Leino designat hamnade som ett smycke ovanför toaletten. En rund form i ett kantigt utrymme som detta kommer verkligen till sin fulla rätt. Ett fint blickfång när man öppnar dörren in hit.

Daniella Witte_Guest toilett_2

Foto | Daniella Witte

Marmorfatet ska jag byta ut till den här smart hyllan, eller så kombinerar jag dem båda. Kan nog bli snyggt.

Väggarna är kaklade med en svart fog. Så här i efterhand hade jag velat ta bort de översta raderna och måla både väggsnutten och taket i en snygg kulör. Visst hade väl det varit snyggt?

Nåväl, det är så mycket man vill göra och idéerna kan ibland äta upp mig så nu är det bara att känna sig nöjd och gå vidare till nästa rum. Mitt mål nu är att få ordning och reda!!

Kram D

DELA (41)
PINNA (18)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar