Annons
Annons

Nya favoriter i badrummet

Härligt att vara tillbaka igen!! Semestern har varit skön och jag har bara prioriterat mig själv, familj och vänner under den lediga tiden så därav min frånvaro. I dag tog jag paus från det sociala och passade på att städa lite mer på djupet i vårt badrum. Dvs lådor och skåp som en lång tid gått över alla gränser för hur jag vill att där ska se ut……. -Nåväl, det har inte sprungit från en men på en regnig dag som den här fann jag ett ypperligt tillfälle att ta itu med det.

Annons

Efter det att lådorna var färdig-städade belönade jag mig själv med att ställa in lite nya detaljer som jag tidigare i våras skaffat till badrummet. Både praktiska och sinnerliga för kropp och själ. Hamam-handdukarna tillexempel!!

Visste ni att mina första bilder från detta badrum varit de mest spridda bilder jag någonsin gjort? Jo, så är det och jag tror kanske det kan bero på vårt val av kakel. Marmormosaiken från Rojon har vi aldrig ångrat att vi investerade i. Den känns verkligen lika tilltalande att stiga in till i dag som när vi satte in den för sju år sedan.

Ett vackert fat med plats för baddetaljerna, tillverkat av flerhundraårigt gammalt trä. Det fann jag hos Odematelier. Kan verkligen rekommendera er att kika in i den shoppen. så mycket fint!! Den fina spegeln kommer från Iris hantverk och den lilla stenburken är ett sommarfynd från Hay.

Jag tog in en kvist från trädgården och tänk vilken skillnad bara den gjorde till badrummet. Härlig stämning för alla sinnen liksom!

Vi har länge behövt en tvättkorg då alla i vår familj har en dålig vana att slänga kläderna på golvet. Jag hade letat länge efter den perfekta innan jag fann den på Slättarpsgård när jag var förbi där tidigare i somras.

Foto | Daniella Witte

I vardagen är jag så dålig på att skämma bort mig själv med något fint. Jag hade länge sneglat på oljorna från Yoga mood.… är så glad över att dessa nu fått en plats i mitt badrum bredvid badkaret. Här kommer jag snart igen ta mina avkopplande bad så snart höstmörkret tränger på.

Även lite lyx för tänderna ligger numera på vask-kanten. Fick äran att prova den nya tandkrämen från Aesop som förutom fin förpackning visade sig vara riktigt fräsch.

Känns nu superhärligt att ha ett nyfixat badrum, redo för hösten!!

Kram Daniella

DELA (34)
PINNA (0)

1 kommentar

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar