Annons
Annons

Nya favoriter i köket

DW_kitchenfavorites_evasolo (2 av 1)DW_kitchenfavorites_evasolo (1 av 1)Foto | Daniella Witte

Ni visste kanske inte att en av mina största inspirationskällor är vackra matbilder. Jo, jag kan fullkomligt frossa i både tidningar och bloggar som levererar detta. Matlagning och att baka ger mig lugn och köket är den plats vi i familjen hänger i mest så här års, i samband med att vi går in i höststämning kändes det viktigt att lägga lite kärlek på just köket nu. Det har resulterat i i bl.a lite snyggt nytt.

Annons

Jag sprang på två finingar från Eva SoloKaraffen är en nyhet från dem och jag älskar verkligen formen som har förmåga att göra sig snygg precis vart man än ställer den. Kannan med en värmande stickad strumpa utanpå höjer mysstämningen vid frukostbordet och även den är väldigt dekorativ i mina öppna kökshyllor.

Nöjd så nöjd! 🙂

 

Kram Daniella

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

 

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar