Annons
Annons

Nyårsdagens sköna lugn

Hoppas ni hade en riktigt trevlig nyårsafton och att ni njuter av det sköna lugnet som är i dag.

1 DW_Nyarsdagen

3 DW_Nyarsdagen

2 DW_Nyarsdagen

Foto | Daniella Witte

Jag njuter fullt ut dagar som dessa. När resten av huset vilade tog jag en varm kopp tillsammans med min nya Elle mat & vin. Älskar matinspiration och får ofta en massa idéer när jag bläddrar igenom blad fyllda med god mat i vackra kompositioner och färger. Ja, det här numret bjöd för övrigt verkligen på en massa goda recept som jag ska testa. Härligt!!

Annons

Kram D

DELA (15)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar