Annons
Annons

Nyproducerat i ny kostym

Jag vet av erfarenhet att det inte är helt lätt att lyckas få en mysig känsla i ett nyproducerat hus. Det krävs faktiskt ganska mycket – från tomma rum till hemtrevligt och välkomnande. Vet inte om ni kom ihåg det här projektet? -Vita väggar överallt är fräscht men sväljer mycket. Hade jag  fått välja själv den gången hade jag satt karaktär med åtminstone några målade väggar i ljusa kontraster………

Annons

Duktiga stylisten Anna Mårselius senaste projekt för JM levererar en välkomnande känsla där färg och fina motiv på väggarna sätter den personliga tonen.

Hitta-hem-Kajtorget-Deco-Blue-vardagsrum

Hitta_me_Kajtorget_vardagsrum_frontsk_nk

Hitta-hem-Kajtorget-matplats-linneduk

Hitta-me-Kajtorget-arbetsrum-PJlampa-Bloomingville-gif

Hitta-me-Kajtorget-arbetsrum-konsthantverkarna

Hitta-me-Kajtorget-sovrum-yellowcorner

Hitta-me-Kajtorget-sovrum-belysning-artellerietFoto | Ragnar Ómarsson

De sista bilderna på sovrummet gillar jag extra mycket. Vilka härliga färgkombinationer!! Lägg också märke till de stora mattorna som ramar in och verkligen tillför en lyxig hotell-känsla. Fler bilder kan ni se här.

Bra jobbat Anna!!

/Daniella

DELA (36)
PINNA (5)

2 kommentarer

 

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar