Annons
Annons

Nytt år | Ny arbetsplats

Det känns riktigt bra att köra i gång verksamheten igen efter en välbehövlig och skön ledighet. I dag går jag inte och sätter mig vid ”kontoret 2014” utan ett helt nytt ”kontor 2015”.

Ny arbetsplats lokalNy arbetsplats ateljéNy arbetsplats industridesignBilder | från danska magasinet RUM via Blod & Champagne

Annons

 

Jag har nämligen flyttat min arbetsplats till nedre plan i min lokal (en del av ett gammalt stall från 1800-talet) för att göra plats till mer yta för fotografering och skapande i min vita studio på övre plan. Nu kommer jag boa in mig i min kombinerade arbetsplats, butik och eventlokal som så småningom ungefär kommer få den känslan som inspirationsbilderna visar i dag.

I morgon börjar min så efterlängtade styling & fotoassistent Maria Lindvall. Henne ska jag med glädje presentera för er senare i veckan. Innan hon gör entré är där en hel del att planera och fixa så nu gäller det att sätta igång den här första arbetsdagen 2015. Hurra!!

Önskar er en bra start på veckan!!

/Daniella

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar