Annons
Annons

Nytt liv i gran-skelettet

Vem skulle tro att ett granskelett kunde komma till användning på detta förtjusande vis……..

Dubbel-jul-1Foto | Flowers and feasts

Bloggen Flower and feasts bjuder alltid på sagolika blomsterarrangemang i en minst sagt magisk framtoning.

Annons

Den här idén tror jag faktiskt att jag kopierar rakt av och ställer in som ett blickfång i vår hall. Underbart snyggt!!

/D

DELA (23)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar