Annons
Annons

Nytt nummer & Grön energi!

Gröna växter_femina (4 av 1)

 

Foto & Styling: Daniella Witte

Så i dag kommer den äntligen! Senaste utgåvan av  Femina finns i butik fr.o.m nu och vad jag verkligen upplevde när jag läste igenom den var att det är ett extra tjockt vårnummer med massor av inspirerande reportage och artiklar. Härligt!!  Ett av dem har jag gjort för tidningen. Det är hela sex sidor med rubriken Grön energi!! 

Annons

Missa inte!

/Daniella

DELA (0)
PINNA (0)

4 kommentarer

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar