Annons
Annons

On my wishlist

Nystarter är för mig det bästa som finns. Under lediga dagar hinner jag reflektera och sätta upp mål för det nya året. Där ingår också några lyftande tillskott i mitt hem.

56336_d2828bf764fcf3def9c46c4add2967b651564_f7d369a4f07d1bb06ad07d0d5f3b80b9-2

Foto | Gubi

I en design inspirerad av anatomin från en skalbagge. Beetle Chair från Gubi har enligt mig allt man kan önska sig av en stol. Älskar den elegant runda formen mot de stilrena benen i stål. Eftersom jag provsuttit den ett antal gånger vet jag också att den är riktigt skön vilket verkligen inte alla snygga stolar lyckas leverera.

Annons

Dem står högt upp på min önskelista och här hemma skulle fyra stycken Beetle chair bli helt perfekta kring vårt runda matbord.

/D

DELA (10)
PINNA (0)

Kommentera

 

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar