Annons
Annons

På skrivbordet i dag

DW_kickstart_planning (2 av 1)DW_kickstart_planning (1 av 1)Foto | Daniella Witte

Struktur & en god planering ligger som de viktigaste, och ack så svåra, grundstenarna för mig själv att följa. Jag vill verkligen uppnå att få en så härlig vardag som möjligt utan för mycket stress och är beredd att jobba medvetet för det. Ni tänker, vem vill inte det. -Jo, alla såklart men balansen kommer inte av sig själv.  Att få det njutbara livet med familj, jobb och vänner att fungera utan att bli helt utmattad mellan varven är för mig den största utmaningen. -Just därför är det dem två punkterna jag sätter mig med kl 08.00 i morgon, en bra start innan jag beger mig på ett nytt roligt uppdrag i Limhamn……..

Annons

……..ett 55+ boende ska inredas till det nya konceptet Bonum som Riksbyggen står bakom. Jag står för inredningsdesignen i samarbete med Living furniture som generöst står för alla möbler. Ett spännande samarbete som ni kommer att få se mer av här på bloggen inom kort.

Kalendern kommer från Granit, Saxen är från House Doctor, Kaffekoppen designad & gjord av Ann-Katrin Braf och vasen är ett loppisfynd. Stolen och Bokhyllan är från Ikea.

/Daniella

DELA (0)
PINNA (0)

4 kommentarer

 

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar