Annons
Annons

På tal om grymma kvinnor

Ja, på tal om att det är internationella kvinnodagen i dag så kändes det högst motiverat att lyfta fram två grymma kvinnor som jag hade ett väldigt inspirerande möte med i dag……

Mathilda och Johanna driver sedan en kort tid företaget och stjärnskottet Domo Design, och har på ett beundransvärt sätt lyckats nå en fantastisk framgång på väldigt kort tid.

Annons

1 Domo design_Mathilda o Johanna

Över en kopp kaffe och en croissant pratade vi om allt mellan himmel och jord. Frågan om hur dom egentligen burit sig åt för att uppnå en sådan framgång, kunde jag ju inte låta bli att ställa. -Att utgå 100% från hjärtat och jobba stenhårt på sin grundidé verkar vara receptet.

2 Domo design_Mathilda o Johanna3 Domo design_Mathilda o Johanna

Foto | Daniella Witte

Med sig hade dom ett härligt grönt special-lackerat sideboard som jag ska ha med i ett jobb senare i vår. Så himla, himla snyggt!!

Ja, i dag hade jag verkligen, utöver Mathilda och Johanna, velat passa på att lyfta fram hur många grymma kvinnor som helst. Jag är så otroligt stolt över så många i min närhet, som var och en varje dag gör en värdefull insats på sitt vis.  Både privat och här i blogg – och inredningsvärlden.

Som tur är finns det många fler dagar på året då jag har chansen till att att lyfta alla dessa!

 

Kram Daniella

 

DELA (186)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar