Annons
Annons

På väg | Skåne…. Stockholm

Veckan innan påsk fick jag uppdraget att styla inspirationsbilder till Mateus som bästa Kristofer Johnsson ska plåta. Så himmelens kul!!  Jag inredde ju deras showroom förra året och därför känns det såklart extra kul att få samarbeta med deras beundransvärda team och varumärke  igen. Lovar att ge några ”behind the scenes” därifrån senare i veckan.

Annons

Så nu var det tid att bege sig iväg på det där roliga jobbet. Har velat fram o tillbaka om jag skulle köra upp till Stockholm eller inte, men i går kände jag ingen tvekan om att boka en tågbiljett. Det beslutet kändes mycket bra i dag kan jag säga.

DW_Bags

Det gäller att planera rekvisitan väl när man har begränsat med bagageutrymme, och eftersom jag har fyllt en hel resväska med rekvisita var det till att tänka smart i resten av packningen. Såå, min vävda svart o vita favoritväska fick stanna hemma och i stället packade jag typ ALLT i den väldigt praktiska Oversize-korgen från Mimou. Så grym!

DW_things DW_black props

Lite trevlig inredningslektyr fick följa med i väskan. Nya danska RUM och Elle Decoration UK. Och precis i sista minuten fick jag en idé till min kommande styling så det var bara fram med den svarta sprayburken…….

DW_by trainDW_by train_2

Jag känner mig alltid så nöjd när jag åker tåg. Man får en stund för jobb, vila och sig själv. Sen blir bilderna alltid så vackra när man experimenterar med kameran i hög fart.

Nu är det snart dags att hoppa av och ta en taxi till lägenheten. Innan middagen här med min kära vän Linda, ska jag passa på att handla lite gröna inslag till plåtningen i morgon. So long!!

Foto | Daniella Witte

DELA (11)
PINNA (0)

1 kommentar

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar