Annons
Annons

På väg till något nytt……..

På väg 3På väg 2På vägVasstilleben i glaskubFot0 | Daniella Witte

……………..nu är det officiellt. Jag är på väg med min blogg till något nytt.  Det är min sista vecka här på Femina.se och redan på Fredag kommer jag fortsätta min kära blogg hos ingen mindre än Elledecoration.se .

Annons

Och lika sorgligt som det är att lämna något som är bra, lika spännande och roligt är det att gå in i något nytt 🙂

 

Med anledning av flytten kommer ni först nästa vecka få ”Daniella´s trädgård” och ”Veckans stilleben”  + mycket mer, men då i mitt nya blogghem. Fram till dess blir det lite annan härlig inspiration här hos Femina.

 

Kram D

DELA (0)
PINNA (0)

2 kommentarer

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar