Annons
Annons

Personlighet vara längst

Still life fall 1000pxFoto | Daniella Witte

Ett sätt att skapa en personlig stil är att blanda hej vilt, eller nåja nästan i alla fall. Grunden till att lyckas skapa harmoni med saker från olika stilgrupper  är att vara konsekvent i valet av framförallt färger och material. Färgerna ska vara närliggande ton i ton och materialen i fin kontrast till varandra. Just nu gillar jag den dovare färgskalan som här och var får några upplyftande ljusglimtar.

Annons

Så jobbar jag och det fungerar, jag lovar!!

/D

Köptips: Nästan alla saker är från min shop

 

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar