Annons
Annons

Perspective studio

På tal om Wabi Sabi…….

För er som blir inspirerad av Oliver Gustav i Köpenhamn kommer också älska nyöppnade Perspective studio i Stockholm. På bästa läge, mitt på St Eriksplan, har begåvade Robin Klang och Ejub Bicic gjort sin dröm till verklighet. De har skapat en interiör och design-butik i smakfull internationell anda.

Annons

Prespective studio 4 Prespective studio

Lokalen har en skön monokrom känsla där både golv, väggar och tak går i samma nyans. Denna lyckade bas ger ett positivt och generöst utrymme för alla vackra produkter som butiken säljer. Det är här man hittar detaljerna då var sak talar för sig själv.

Snygga klädmärket Sunday Stockholm lanserades nyligen och är verkligen en ”perfect match” tillsammans med Annaleena Leino´s klädhängare.

5 Prespective studio8 DW_Prespective studio1 Prespective studio

Foto | Daniella Witte

Älskar när det modernt strama möter gedigna produkter som är tillverkade med mycket hantverkskänsla. Som jag skrev så berättar alla saker verkligen sin egen historia, och utan att överdriva kändes det som att man kunde gått runt där en lååång stund, bara för att lyssna in…….

Ett besök hos Perspective Studio är alltså bara ett måste. För alla sinnen!!

/D

DELA (145)
PINNA (0)

1 kommentar

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar