Annons
Annons

Planterings-glädje i växthuset

Inför helgen vill jag tipsa om lite trädgårdsinspiration jag gjort för Ikea Livet hemma. I växthuset skapade jag en planterings-hörna som faktiskt är ur en liten dröm jag själv har.

Daniella Witte_Ikea Livet hemma_Planteringsgäldje i växthuset

Foto | Daniella Witte

Annons

Plantering ska vara njutbart och fyllt av glädje…….  Någon gång i framtiden kommer jag själv bygga mig ett charmigt växthus, det är en dröm som jag verkligen vill ska gå i uppfyllelse.

Se fler bilder och läs hela reportaget här!

 

Ha nu en fin fredag!

Kram D

DELA (24)
PINNA (0)

Kommentera

 

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar