Annons
Annons

Plötsligt i en liten vas

Ekollonen som först legat i blöt under 5 veckor hamnade sedan med svansen i en liten vas. Jag glömde nästan bort dem men blev påmind när ett livstecken plötsligt visade sig. Vilken lycka!!

Rotter_2 Rotter_1Rotter_3

Foto | Daniella Witte

Annons

Snacka om att man kan bli glad över det lilla, eller så litet är det faktiskt inte. Det är ju hur stort som helst när en ganska lång växtprocess helt plötsligt visar resultat. Ja, LYCKA är verkligen ordet!!

Kram D

DELA (27)
PINNA (0)

1 kommentar

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar