Annons
Annons

Praktiska & Snygga krus!

Widman krukor (1 av 1)Foto | Daniella Witte

I dag vill jag tipsa om de populära krusen/krukorna från DBKD ( design Sarah Widman) som nu finns hemma i min shop igen. Den klassiska formen har ett modernt och fräscht utseende tack vare den matta ytfinishen. Finns i tre storlekar och passar lika bra som kruka i fönsterkarmen som en praktisk förvaring för redskap i köket.

Annons

Ni hittar dem här!

 

Fin dag till er! /Daniella

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar