Annons
Annons

PRIMATES |POSTERS MED ETT SYFTE

 

Jag har i dag den stora äran att presentera nyheten Primates.

Två fantastiska posters med ett viktigt syfte, nämligen kampen för Orangutangernas överlevnad!

bella o nicky primates_1Bella o Nicky_detalj_arter_1bella o nicky ansikte_1Bella o nicky_arter_1

Foto & Styling | Daniella Witte

Min syster, och grafiska designern Isabella Witte har tillsammans med Illustratören Nikki Taylor gjort ett fantastiskt samarbete. Deras två otroligt fina och välgjorda posters har sin release i dag och för varje sålt exemplar går 10% till Världsnaturfonden WWF.

Annons

Jag har stylat och plåtat bilderna och måste säga att jag blivit helt förälskad i dessa posters. De är så fina i sitt skickliga hantverk, med motiv som får en att smälta. Coola och vackra på samma gång.

Om ni gillar dem lika mycket som jag gör finns de nu att köpa hos Isabellawitte.com!

/D

 

DELA (0)
PINNA (1)

1 kommentar

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar