Annons
Annons

Print release | A new take on the periodic table

 

Jag är en stolt storasyster i dag, som har äran att lyfta fram min duktiga syster och AD´n Isabella Witte och hennes nya projekt grafiska print.

Print Copper_LUCOPPER_1000px_IsabellaWitte

Print Silver_LUSILVER_1000px_IsabellaWitte

Print_ Brass_LU

Print Gold_LUGOLD_1000px_IsabellaWitte

Foto & Styling Daniella Witte

Posters inspirerade av naturens råa material, färger och kontrasten mellan hårt och mjukt – en ny visuell tolkning av det periodiska systemet där konst och inrednings- design möts. Finns i de fyra metallerna; koppar, guld, silver och mässing på www.isabellawitte.com

Annons

/D

 

 

DELA (92)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar