Annons
Annons

Reflektioner, en solig morgon i Augusti!

DW_asunnymorninginaugust (1 av 1) (kopia)DW_asunnymorninginaugust (2 av 1) (kopia)Foto | Daniella Witte

Jag vaknar upp av att solen envisas utanför rullgardinerna, ännu en fin dag är på väg. Det är den 7:e Augusti och det första jag tänker på är att min kära syster fyller år i dag, GRATTIS fina du. Augusti-buketten är speciellt plockad till dig.

Annons

På dörren in till garderoben hänger min flitigt använda sommarklänning som har många fina minnen med sig från den fantastiska sommarn som varit. -Jag känner mig så nöjd och tacksam.

-Det är bara några dagar kvar av semestern och det känns riktigt OK att börja jobba igen. Många roliga projekt står framför dörren och magkänslan säger att hösten kommer bli riktigt fin.

Vad skönt det är att bara reflektera i bland !!!

 

Ha en underbar Augusti-dag!

/Daniella

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

 

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar