Annons
Annons

Sammet som kontrast

Daniella Witte_newlivingroom_2Daniella Witte_newlivingroom_3Daniella Witte_newlivingroomFoto | Daniella Witte

Det är inte bara köket som snart kommer få sig ett lyft, även vardagsrummen i fil får en uppdatering och nytt är att jag tagit in sammet.

Ikeas fina Stockholm snurrfåtölj x4 har fått flytta in och jag älskar dem. Utmaningen är nu att få till den röda tråden med resten av inredningen. Inte helt lätt men jag gillar just sådan utmaningar. Att kombinera ihop lite av det oväntade.

Annons

Fin dag till er!

/Daniella

 

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar