Annons
Annons

Säsong för fikon!

fikon2

fikon 4

fikon

Fikon (1 av 1)

Foto: Daniella Witte

Mitt fikonträd har nu fått komma fram från sin övervintring vid fönstret  i garaget. Nya fina blad är på väg ut och det är läge för en omplantering för att det ska få en fin start på den nya säsongen. I år hoppas jag på frukt!

Annons

Dessa träd är  så väldigt dekorativa och har varit en stor inredningstrend de senaste åren. Allra bäst trivs så klart fikonträden utomhus men jag har även lyckats att hålla de fina inne genom att ge det en dusch varje vecka.

Ha en fin dag! /Daniella

 

DELA (0)
PINNA (0)

7 kommentarer

 

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar