Annons
Annons

SIMPLICITY – kalkfärg i ny ton

Simplicity-Kalklitir-8-e1415620407211Foto | Jannice Vistrand

Kalkfärgerna har aldrig varit så populära som nu. Kalklitir´s fina färgställningar har frestat mig flera gånger och nu har dem fått tillskott av en ny vacker feminin kulör som ingen annan än min kära vän och bloggkollega Jannice Vistrand unikt tagit fram och som hon har gett det passande namnet Simplicity.

Annons

En otroligt vacker grå med inslag av dov lila. Perfekt om man vill ge inredningen en svag brytning till det ”vanliga” vit, svart, grå och beige.

 

Ha en fin tisdag!

/Daniella

 

DELA (0)
PINNA (0)

5 kommentarer

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar